“Gençliğe Hizmet, Geleceğe Yatırımdır’

Derince’deki amatör spor kulüplerinin U 15 ve U 16 takımlarında forma giyen sporcuları ile bir araya gelen Başkan Aygün, “Gençliğe hizmet, geleceğe yatırımdır” anlayışıyla çalıştıklarını söyledi.

Projelerini belirlerken çocuklara ve gençlere yönelik yatırımlara daima öncelik veren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bunu hayata geçirdiği uygulamalarına da yansıtıyor. Sportif faaliyetleri de daima destekleyen Başkan Aygün, son olarak Derince’deki amatör spor kulüplerinin U 15 ve U 16 takımlarında forma giyen sporcuları konuk etti. Derince Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Bayraktar ve kulüp yöneticilerinin de katılımıyla gerçekleşen buluşma Yelken Kafe Toplantı Salonu’nda düzenlendi. “Gençliğe hizmet, geleceğe yatırımdır” anlayışıyla çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Başkan Aygün, konuşmasında gençliğe ve spora yönelik faaliyetleri desteklemeye devam edeceklerini ifade etti.

“Gençliğe Hizmet, Geleceğe Yatırımdır’
“Gençliğe Hizmet, Geleceğe Yatırımdır’

27 Ara 2022 - 11:47 Kocaeli/ Derince- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.