Ukome'den zam kararı çıkmadı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında minibüs esnafının zam talebi görüşüldü

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısı bugün Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Toplantı öncesi toplu taşıma, servis, taksi, otopark, çekici ve kurtarıcı hizmetleri için ilgili odalar zam talebinde bulunmuştu. Minibüsçüler ve Otobüsçüler Odası kent genelindeki toplu taşıma ücretlerine, Servisçiler Odası servis ücretlerine, Kocaeli Şoförler ve Otomobilciler Odası ise taksi ücretlerine zam yapılması için verdiği dilekçeler toplantıda görüşüldü.

ZAM TALEBİ GÖRÜŞÜLDÜ

Büyükşehir Beledyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu başkanlığında gerçekleştirilen ve 109 maddenin görüşüldüğü toplantıda, minibüs esnafının artan maliyetler karşısındaki zam talebi de görüşüldü. Minibüsçülerin ulaşıma zam talebi ile ilgili madde komisyona havale edildi. Böylece toplu ulaşım zammı kararı yeni yıla kalmış oldu.

29 Ara 2022 - 12:24 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.