Büyükakın, en başarılı belediye başkanları arasında

Sonar Araştırma, 2022 yılının en başarılı büyükşehir belediye başkanları anketinin sonuçlarını yayınladı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın en başarılı büyükşehir belediye başkanları arasında üçüncü sırada yer aldı

Türkiye’nin bilinen ve güvenilir araştırma şirketlerinden olan SONAR 2022 yılının en başarılı  büyükşehir  belediye başkanları anketinin sonuçlarını yayınladı. Anket sonuçları belirlenirken TÜİK’in önceden saptadığı veriler baz alındı. Yaş, cinsiyet ve yerleşim kotaları TÜİK’in belirlediği sayımlara göre belirlendi.

ÜÇÜNCÜ SIRA

Paylaşılan sonuçlara göre, 2022 yılının en başarılı büyükşehir belediye başkanlarında ilk 20’de Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen yüzde 62,3 ile birinci sırada, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu yüzde 61,1 ile ikinci sırada, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ise yüzde 59,6 ile üçüncü sırada yer aldı.

30 Ara 2022 - 08:49 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.