HALK MÜZİĞİNİN UNUTULMAZ ESERLERİ KERVANSARAY'DA SESLENDİRİLECEK

Gölcük Belediyesi Türk Halk Müziği Korusu, 6 Ocak Cumartesi akşamı Kervansaray’da düzenlenecek konserde unutulmaz eserleri düzenlenecek konserde seslendirecek.

Gölcük Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu; Anadolu kültürünün en damıtılmış hali olan ve Türkiye’nin dört bir köşesinden birbirinden değerli türküleri Gölcüklüler için seslendirecek. Kazıklı Kervansarayı Kültür Yapısı’nda 6 Ocak Cumartesi akşamı saat 20.00’da düzenlenecek konserde Gölcüklüler keyifli bir akşam yaşayacak. Tüm Gölcüklülerin davetli olduğu konser, ücretsiz olarak düzenlenecek.

03 Oca 2023 - 16:22 Kocaeli/ Gölcük- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.