MHP’de Esnaf ve İş Dünyası Abdurrahman Kaya’ya emanet

MHP Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş’ın yönetiminde Erzurumlu iş insanı Abdurrahman Kaya, Esnaf ve İş Dünyasından Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevine getirildi

MHP İl eski Başkanı Yunus Emre Kurt milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa etti. Kurt’un yerine ise Murat Nuri Demirbaş il başkanlığı görevi için uygun görüldü. Görevine hızlı başlayan Demirbaş, devir teslim töreninin ardından yönetimini açıkladı. Yönetimde dikkat çeken isimler yer aldı.

BELEDİYE DERİNCESPOR’DA YÖNETİCİ

MHP Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş’ın yönetiminde Günkay Marketlerinin sahibi aynı zamanda Belediye Derincespor’da yönetici olan Abdurrahman Kaya da yer aldı. Daha önceden de yöneticilik deneyimi olan Erzurumlu iş insanı Kaya, Esnaf ve İş Dünyasından Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevini sürdürecek

05 Oca 2023 - 19:13 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.