Taciz iddialarına karşı soruşturma başlatıldı

İzmit Belediyesinde müdür yardımcısı olan kadına, sözlü taciz uygulayan o müdüre İzmit Belediyesi tarafından soruşturma açılıp görevinden uzaklaştırıldı. İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Solakoğlu konuyla ilgili açıklama yaptı

İzmit Belediyesinde geçtiğimiz gün ayyuka çıkan taciz iddiası ortalığı karıştırdı. Edinilen bilgi ve iddialara göre; Ankara’dan İzmit Belediyesine gelerek, İzmit Belediyesinde bir birimin müdürü olan olan C.T.Ş., yardımcısı M.E.’ye sözlü taciz uyguladı. Birimdeki personelin gözü önünde defalarca sözlü tacize uğrayan M.E. olayı yargıya taşıdı.

GÖREVİNDEN UZAKLAŞTIRILDI

İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Sibel Solakoğlu konuyla ilgili açıklama yaptı. Solakoğlu'nun yapmış olduğu açıklama şu şekilde:

ASLA TAVİZ VERMEYECEĞİZ 

İzmit Belediyesi olarak asla ve asla taviz vermeyeceğimiz kadına şiddet olayıyla ilgili olarak; kadın personeli taciz ettiği iddiasını öğrendiğimiz belediyemizde görevli müdür hakkında soruşturma başlatılmış ve ilgili müdür soruşturma kapsamında görevinden uzaklaştırılmıştır. 

"ÖDÜN VERMEYECEĞİZ"

İzmit Belediyesi ve kadın belediye başkanı Fatma Kaplan Hürriyet'in kırmızı çizgisi olan kadına şiddet olaylarına karşı tutumu nettir. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet'in, belediye çatısı altında hiçbir kadına şiddet olayına kayıtsız kalmayacağını ve kadına şiddet uygulayan çalışanlar hakkında ödün vermeyeceğinin de bilinmesini isteriz.

06 Oca 2023 - 07:55 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.