Derince'de başkan yardımcısı görevden alındı

Derince Belediye Başkan Yardımcısı Abbas Bayrak görevden alındı. Konu ile ilgili henüz resmi açıklama yapılmadı

Derince Belediyesinde uzun zamandır Yol Şube Şefliği, Fen İşleri Müdürlüğü ve 2019 yılına kadar da Park ve Bahçeler Müdürlüğü gibi görevleri yürüten Abbas Bayrak, görevden alındı. Bayrak, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün döneminde belediye başkan yardımcılığı görevine getirilmişti.

RESMİ AÇIKLAMA YAPILMADI

Derince Belediyesinde Fen İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Tesisler Müdürlüğü ve Mezarlıklar Müdürlüğü birimlerinin bağlı olduğu Belediye Başkan Yardımcısı Abbas Bayrak’ın görevden alınması ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

ABBAS BAYRAK KİMDİR?

1967 Yuvacık/Kocaeli doğumludur. İlk Öğrenimini Yuvacık İlkokulunda, Orta ve Lise öğrenimini İzmit İmam Hatip Lisesinde tamamladı. 1989 yılında Trakya Üniversitesi Edirne Meslek Yüksek Okulu, İnşaat Bölümünden mezun oldu. 1990 yılında Kocaeli Yuvacık Belediyesi’nde 3,5 yıl görev yaptı. Askerlik görevinden sonra 1995 yılında Derince Belediyesinde göreve başlayan Bayrak, 1995-2000 yılları arasında Yol Şube Şefliği, 2005-2013 yılları arasında Fen İşleri Müdürlüğü, 2013-2019 yılları arasında Park ve Bahçeler Müdürlüğü görevini yürüttü. 7.12.2019 tarihinden itibaren Belediye Başkan Yardımcısı olarak görev yapmaktadır. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

06 Oca 2023 - 14:40 Kocaeli- Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.