Yunus Emre Kurt sahadan ayrılmıyor

MHP Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Yunus Emre Kurt, seçim çalışmalarına hızlı başlayarak saha programlarını aksatmıyor

MHP İl Başkanlığı görevinden ayrılıp 2023 genel seçimleri için milletvekilliği için aday adaylığını açıklayan Yunus Emre Kurt çalışmalarına hızlı bir şekilde başladı. Seçim çalışmalarına ofisinde devam eden Kurt, misafirlerini ağırlamaya devam ederken davet edildiği yerlere gitmekten de geri durmuyor.

PROGRAMLARDAN GERİ KALMIYOR

MHP Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Yunus Emre Kurt son olarak,  “Geçtiğimiz gün Kocaeli Elazığ Kültür ve Dayanışma Derneği ev sahipliğinde gerçekleşen ve birçok hemşehri derneği başkan ve yönetim kurulu üyesinin yer aldığı programa katıldı. Yunus Emre Kurt ardından ise Erzurumlular Derneği tarafından düzenlenen Oltu İlçesi Herfenesi isimli geceye katıldı. Her iki organizasyonda da ilgiyle karşılanan Kurt’un ilerleyen günlerde çalışma temposunu daha da artıracağı öğrenildi”

09 Oca 2023 - 15:45 Kocaeli- Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.