Kocaelispor’un kamp dönemi iyi geçti

Kocaelispor, Antalya Belek’te çok yorucu bir kampı geride bıraktı. 4 hazırlık maçının oynandığı süreçte yapılan ağır ve sert antrenmanlar takımı hayli yordu. Yorgunluklarını teknik kadroya aktaran yeşil siyahlı futbolcular Korona Kielce maçının ardından kampını noktaladı.

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta sezonu şampiyon olarak tamamlamak isteyen temsilcimiz Kocaelispor devre arası kampını tamamlayarak ikinci devreye sıkı bir hazırlık yaptı. Antalya Kaya Belek Otel’de 14 günlük bir kamp süreci geçiren yeşil siyahlılar Kartal Bulvarspor, Ispartaspor, Afyonspor ve Korona Kielce takımlarıyla hazırlık maçları yaptı. Bu hazırlık maçlarında temsilcimizde tüm futbolcular süre aldı. Teknik direktör Fırat Gül normal sezonda fazla süre almayan futbolcuları bu maçlarda deneme imkanı buldu. Takımda genç futbolcular kampın gözdesi olmayı başardı

Ligin ikinci devresinin hazırlıklarını Antalya’da tamamlayan yeşil siyahlı temsilcimiz kamp sürecinde kanat oyuncusu Emre Nefiz’i transfer etti ve hızlı bir şekilde antrenmanlara başlayan futbolcu hazırlık maçlarında kısada olsa süre aldı.

Öte yandan genç futbolculardan Hakan Öztürk’te hazırlık maçlarında forma giyerek yeteneğine Korona Kielce maçında herkese gösterdi. Temsilcimiz Kartal Bulvar’a kaybederken diğer hazırlık maçlarını ise kazanmayı bildi. Kocaelispor’un genç kanat oyuncularından Hazarhan Karaca’nın sakatlığı ise takımda moralleri alt üst etti.

09 Oca 2023 - 16:41 Kocaeli- Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.