MHP esnafı ziyaret etti

Milliyetçi Hareket Partisi İzmit ilçe teşkilatı, İzmit esnafını ziyaret etti

MHP esnafı ziyaret etti
MHP esnafı ziyaret etti
Haber albümü için resme tıklayın

Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanlığının bütün ilçelerde eş zamanlı olarak organize ettiği esnaf ziyaretlerine İzmit  İlçe Teşkilatı da ilçe başkanı Kemal Okur önderliğinde katılım sağladı. İzmit'te bulunan birçok esnafa bütün birimleriyle çıkarma yapan İzmit İlçe Teşkilatı esnafla kucaklaştı. Ziyarette; esnafın sıkıntıları, problemleri dinlendi ve gerekli notlar alındı.

MHP esnafı ziyaret etti

‘BERABER İNŞA EDECEĞİZ’

Programla alakalı açıklama yapan İlçe Başkanı Kemal Okur, “ Bir yıldır aralıksız sahalarda olan İzmit İlçe Teşkilatı, hız kesmeden programlarına devam edecek. Cumhur ittifakımızın mutlak zaferi ve mecliste güçlü bir Milliyetçi Hareket Partisi için gece gündüz demeden üzerinize düşen bütün sorumlulukları yerine getireceğiz. İzmit’imizi çok seviyoruz, İzmitlileri çok seviyoruz ve her daim yanlarında olduk olmaya da devam edeceğiz. Ele ele vererek gerçek anlamda gülümseyecek İzmit’i hep birlikte inşa edeceğiz” dedi.

MHP esnafı ziyaret etti

13 Oca 2023 - 11:44 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.