MHP Başiskele İlçe Başkanı istifa etti

MHP Başiskele İlçe Başkanı Serkan Günaydın, görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Genel seçimler öncesi milletvekilliği aday adaylığı için MHP’den bir istifa açıklaması daha geldi. MHP Başiskele  İlçe Başkanlığı görevini yürüten Serkan Günaydın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla görevi bıraktığını açıkladı.

MHP Başiskele İlçe Başkanı Serkan Günaydın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“Gençliğimden beri mensubu olmaktan gurur duyduğum, birçok kademesinde görev yaptığım sonrasında 3 dönem MHP Başiskele İlçe Başkanı olarak şerefle, çizgimden bir an olsun sapmadan yürüttüğüm görevimden bugün itibari ile ayrılmış bulunmaktayım. Bundan sonra da MHP çatısı altında kalacağımı satanlardan olmayacağımı bildiririm. Bir adım geri de durursam namerdim! Durmayacağım, uyumayacağım. 2023 güçlü Türkiye için Kocaeli’den, Başiskele’de en yüksek oyu almak için mücadelem devam edecektir. Birlikte yol yürüdüğüm tüm yöneticilerim ile birlikte liderimin emrindeyim. Var olsun Milliyetçi Ülkücü Hareket.”

15 Oca 2023 - 12:45 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.