İlçe yöneticileri Zeki Gürsu'ya sahip çıktı

MHP Körfez İlçe Teşkilatı Yöneticileri, görevden alınacağı iddia edilen İlçe Başkanları Zeki Gürsu’ya sahip çıktı

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Aday Adayı Yunus Emre Kurt’a Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu destek verdi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Başkan Gürsu, “ MHP Körfez İlçe Teşkilatı olarak milletvekili aday adayı olan Yunus Emre Kurt ‘a ve aday adayı olan ülküdaşlarımıza başarılar dileriz” ifadelerini kullanmıştı.

“BİZLERDE OLMAYIZ”
MHP’de değişen il yönetimi ile beraber il başkanlığı tarafından görevden alınmasına yönelik yapılan çalışmalara karşın, ilçe yöneticileri MHP Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu’ya sahip çıktı. İlçe yöneticileri tarafından yapılan açıklamada, ‘Başkanımız neredeyse biz oradayız. Başkanımızı kimselere yedirmeyiz. Başkanımız, Körfez’in lokomotifidir. Ömrünü bu davaya adamış; davasından bir milim sapmamış; kimse yokken o var olmuş insandır. Başkanımızı görevden alırlarsa; bizlerde olmayız’ dediler.

15 Oca 2023 - 16:54 Kocaeli- Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.