Bir puan ile yetindik

TFF 2.Lig Kırmızı Grup temsilcimiz Kocaelispor, sezonun 20.hafta mücadelesinde Weecoins Kırklarelispor’a konuk oldu

Kırklareli Atatürk Stadı’nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısında temsilcimiz hem uzun toplarla hem de kanat oyunuyla ceza sahasını aşmaya çalıştı fakat başarılı olamadı. Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz tamamlandı. Atila Turan ve Diogo temsilcimizde sarı kart gören isimler oldu.

LİDERLİK ŞANSINI TEPTİK

İkinci yarıda da gol yollarında etkisiz kalan temsilcimizde oyuna sonradan dahil olan Beykan Şimşek, Emre Nefiz ve Mertan Caner Öztürk de fark yaratamadı. Kaleci Gökhan Değirmenci kritik bir kurtarış yaparak son anlarda temsilcimizin 1 puanını kurtardı. Yeşil siyahlılarımız Bucaspor’un puan kaybı yaşadığı haftada liderlik şansını yeniden tepti. Puanını 42’ye yükselten temsilcimiz bir sonraki maçında 22 Ocak Pazar günü Kırşehir Futbol Spor Kulübü’nü ağırlayacak.

15 Oca 2023 - 16:59 Kocaeli- Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.