Öztürk, “İnsanlar simide muhtaç kalacak”

Kocaeli Fırıncılar Odası ile Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği tarafından simit ve ekmek tarifesinde değişiklik yapılmamasına rağmen bazı fırınlarda simit 7,5 liradan satılmaya başlandı

Bu durum kent genelinde büyük tepkiye neden oldu. Vatandaşlar simit fiyatını yüksek buldu, karar alınmadan simidin yüksek satılması da tepki ekti. İzmit Kent Merkezi Ticari Dayanışma Derneği Başkanı Murat Öztürk de simidin 7,5 liradan satılmaya başlamasına ve fiyatın bu seviyeye gelecek olmasına tepki gösterdi. Esnafın ve vatandaşların sıkıntılı süreçten geçtiğine dikkat çene Murat Öztürk, simit fiyatı hakkında şu eleştiriyi yaptı:

“ESNAFLAR CAN ÇEKİŞİYOR”

“Simit 7,5 TL oldu. Rezillik. İnsanların en ucuz karnını doyurduğu simit 7,5 TL… Hani neredesiniz değerli bürokratlar... Halkın temsilcileri… Çıkın konuşun Allah aşkına… Değerli İl başkanlarımız, milletvekillerimiz, meclis üyelerimiz… Bugün konuşmayacaksınız ne zaman konuşacaksınız? İnsanlar artık bir simide bile muhtaç kalacaklar. Biz esnaflar can çekişiyor. Tüm her yer kan ağlıyor. İnsanlar evine ekmek götürecek durumda değil.”

17 Oca 2023 - 08:45 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.