Kura kimini üzdü kimini ise sevindirdi

“Cumhuriyet Tarihinin En Büyük Sosyal Konut Hamlesi Projesi” kapsamında İzmit Sekbanlı-Sepetçi mevkiine yapılacak 2 bin 255 konut için 44 bin 92 başvuru yapıldı. Konutlar için kura çekimi bugün yapıldı

Kura kimini üzdü kimini ise sevindirdi
Haber albümü için resme tıklayın

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı( TOKİ) tarafından yürütülen “Cumhuriyet Tarihinin En Büyük Sosyal Konut Hamlesi Projesi” kapsamında Kocaeli’de 6 ilçede yapılacak konutların İzmit bölümünde yer alan konutlar için kura çekimi bugün ve yarın gerçekleşecek. Kura çekimi Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda başladı.

Kura kimini üzdü kimini ise sevindirdi

İLK GÜN KURASI

Kocaeli 7. Noterliği gözetiminde ilk gün yapılan kura çekiminde 177 engelli kontenjanı, 628 emekli kontenjanı olmak üzere 2 bin 255 konut için çekiliş yapıldı. Çekilişe Kocaeli Valisi Yardımcısı İsmail Gültekin, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü yetkilileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Konut çekilişinde ilk kurayı Vali Yardımcısı İsmail Gültekin gerçekleştirdi.

18 Oca 2023 - 14:34 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.