TOKİ Derince hak sahipleri belli olacak

Kocaeli TOKİ kura çekilişleri bugün de devam ediyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Derince konutlarının hak sahipleri bugün belli olacak.

TOKİ İzmit ilçesinde  yer alan 2 bin 255 konutun hak sahiplerini dün İzmit Atatürk Spor Salonu’nda duyurdu. Ev sahibi olma hayaliyle bekleyen   Derince’liler için kura çekilişi bugün devam ediyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) eliyle hayata geçirilen Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi " İlk Evim, İlk İş Yerim" projesi kapsamında  Kocaeli TOKİ kura çekimi ve sonuçları bugün yapılacak çekilişle açıklanacak.

HAK SAHİPLERİ BELİRLENECEK
TOKİ’nin Derince’de inşa edeceği 260 konut için hak sahipleri için bugün yapılacak kura ile belirlenecek. Derince Sopalı Mahallesi’nde inşa edilecek konutların çekilişinin öğleden sonra yapılması bekleniyor.

19 Oca 2023 - 10:48 Kocaeli/ Derince- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.