AK Parti Derince'de önemli gün

AK Parti Derince Teşkilatının organizesinde bugün gerçekleşecek olan programlara Bolu Milletvekili Arzu Aydın da katılacak

Genel seçimlere kısa bir süre kala AK Parti saha çalışmalarını daha hızlandırdı. Uzun bir süredir AK Parti Derince Teşkilatının yaptığı çalışmalarına bugün genel merkez düzeyinden bir isimde katılacak.

TEMASLARDA BULUNACAK 

AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, bugün Derince'de bir takım temaslarda bulunacak. Aydın, önce parti binasında partililer ile bir araya gelecek. Aydın günün kalanında ise esnaf ziyatetleri, açılış, kadın dernekleri, ev toplantısı ve İlk Oyum Erdoğan'a gençlik programına katılacak.

20 Oca 2023 - 10:19 Kocaeli- Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.