Kocaelispor Yasin Öztekin’i bekleniyor

Kocaelispor ’un Göztepe’den renklerine bağlamak istediği Yasin Öztekin transferinde beklenmedik bir durumla karşılaşıldı. Birçok takımın transfer etmek istediği tecrübeli futbolcu yeşil siyahlı formayı giymesi bekleniyor

Yeşil-Siyahlı yönetimin her konuda anlaştığı yıldız futbolcu, “Bonservisimle ilgili sorun olmaz, ben hallederim” demiş. Ancak başta sözleşmeyi karşılıklı feshetme düşüncesinde olan Göztepe yönetimi, Kocaelispor dışında da talipliler çıkması üzerine para kazanma düşüncesiyle Yasin Öztekin’e bonservisini bedelsiz vermek istememişti. Tecrübeli futbolcu Yasin Öztekin ile yeşil siyahlı yönetim kurulu maddi konuda anlaşma sağlaması durumunda imzayı atabileceği belirtildi.

Bu yeni durum sonrasında deneyimli futbolcu Sarı-Kırmızılı kulübün yönetimiyle bir araya gelip, sorunu çözmeye çalışacak. Kocaelispor yönetimi yıldız futbolcudan  haber bekliyor.

Bonservisini alması durumunda Yeşil-Siyahlı kulüp yetenekli futbolcuyla muhtemelen 1,5 yıllık resmi sözleşme imzalayacak. Yasin Öztekin transferinin gündeme gelmesiyle büyük heyecan yaşayan taraftarlar gelişmeleri merakla bekliyor.

20 Oca 2023 - 14:41 Kocaeli- Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.