Fırat Gül ile basın mensupları arasında gergin anlar

Kocaelispor - Kırşehir maçının ardından teknik direktörler karşılaşmayı değerlendirdi. Kocaelispor Teknik Direktörü Fırat Gül ise soru almak istemeyince basın mensuplarıyla gergin anlar yaşadı

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Kocaelispor, 21. hafta karşılaşmasında konuk ettiği Kırşehir’i 3-0 mağlup etti. Maçın ardından teknik direktörler açıklamalarda bulundu. Kocaelispor Teknik Direktörü Fırat Gül, "Oyunsal anlamda maçın tamamında arzulu, Kocaelispor formasına yakışan heyecanla oynayan futbolcularım vardı. Hepsini tebrik ediyorum. Oyun planını maçın her bölümünde uygulamaya çalıştılar. 3-0 gibi net skor aldık. Bizim ne yaptığımız önemli. Rakiplerimizin de puan kaybı yaşadığı günde aldığımız galibiyet daha değerli hale geldi. Bütün Kocaelispor camiasını tebrik ediyorum. Bundan sonra da böyle oynamaya, kazanmaya devam edeceğiz ve inşallah sezon sonunda şampiyon olacağız. Ligin ikinci yarıları her zaman daha zor geçer. Bütün takımların düşme, çıkma, play-off oynama hesapları var. Bugünkü skorlar da bunu gösteriyor. Kolay değil. Uzun vadede değerlendirmek lazım. Bizim takımımızın heyecanı da, oyuncu kalitemiz de, camiamızın büyüklüğü de şampiyon olmaya yeterli. Kendimize güveniyoruz" dedi.

"DUYGUSAL YANITLAR VEREBİLİRİM"

Soru kabul etmediği için basın mensuplarıyla gergin anlar yaşayan Gül, "Soracağınız sorulara içinde bulunduğumuz yoğunluktan dolayı duygusal yanıtlar verebilirim. Verdiğim cevaplar da yanlış anlaşılabilir. Yanlış anlaşılma sonucunda da istemediğimiz ortamlar oluşabilir. O nedenle soru almak istemedim" şeklinde konuştu.

22 Oca 2023 - 19:42 Kocaeli- Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.