MHP ve BBP’den AK Parti’ye ziyaret

Cumhur İttifakı Ortakları önceki gün AK Parti’de buluştu. Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş, Büyük Birlik Partisi İl Koordinatörü Metehan Küpçü ve İl Başkanı Kaan Şengil, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş’e iade-i ziyarette bulundu

MHP ve BBP’den AK Parti’ye ziyaret
Haber albümü için resme tıklayın

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş’i önceki gün Cumhur İttifakı Ortağı Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş ile Büyük Birlik Partisi İl Koordinatörü Metehan Küpçü ve İl Başkanı Kaan Şengil  ziyaret etti. Parti yöneticilerinden de katılımcıların olduğu ziyarette 14 Mayıs’ta gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinin önemi vurgulandı. Uyum içinde bir süreç geçirdikleri ifade edildi. Başkan Ellibeş, ziyaretlerinden dolayı her iki Başkana teşekkür etti.

27 Oca 2023 - 15:39 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.