"Kocaeli her zaman örnek oldu"

AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, bugün parti binasında gerçekleştirdiği basın toplantısı ile milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa ettiğini resmi olarak açıkladı. Ellibeş yaptığı açıklamada, “Kocaeli teşkilatları Türkiye'de her zaman örnek oldu” dedi

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, 2023 seçimlerinde milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa ettiğini açıkladı. Bugün AK Partiİl Binası’nda yönetim kurulu ile bir araya gelen Ellibeş, resmi açıklamasının ardından yönetimine veda etti. Ellibeş’e açıklamasında AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Çağatay Çağlayan, AK Parti Siyasi ve Hukuki İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı ve Ellibeş’in istifasıyla birlikte İl Başkanvekili olarak görevlendirilen Şahin Talus eşlik etti. 

HALKIN İÇİNDE OLDUK”

“25 Mayıs 2019’dan bu yana devam eden bu şerefli görevi üstleniyorum” diyerek konuşmasına başlayan Ellibeş, “Pandemiye rağmen Kocaeli teşkilatları görevini aksatmadı. En sıkıntılı dönemlerde bile halkın içinde oldu. Milletimizden hiç kopmadık. Milletvekillerimiz de her görevi layıkıyla yatılar ve sahada oldular. Bugüne kadar samimiyetle ve gayretle çalıştık. Kongrelerimiz huzur içinde yaptık ve Cumhurbaşkanımızı Ağustos ayında çok güzel bir şekilde misafir ettik. Vatandaşımıza gönül köprümüzü koparmadık. Bugün Kocaeli'de yine ilk sırada AK Parti var. Seçimlerde ülke ortalamasının 3-5 puan üzerinde olacaktır. 

MİLLETTEN HİÇ KOPMADILAR”

Genel Merkezimizin talimatları doğrultusu da bugün il başkanlığı görevi de affımı talep ediyorum. Bundan sonra ne görev verilirse terimizin son damlasına kadar çalışacağımı belirtiyorum. Yönetimdeki arkadaşlarımızla da helalleşeceğim. Tüm teşkilat mensuplarına da teşekkür ederim. Haklarını helal etsinler. Büyükşehir Belediye Başkanımızın kaptanlığında tüm belediye başkanlarımızı da çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. Milletvekillerimiz de milletten hiç kopmadılar, Kocaeli'de ayrılmadılar. Kocaeli teşkilatları Türkiye'de her zaman örnek oldu. Çıta çok yüksekti o yüzden zor oldu” ifadelerini kullandı.

27 Oca 2023 - 17:01 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.