Gökhan Darcan onay bekliyor

CHP İzmit İlçe Başkanlığı görevi için Gökhan Darcan’ın ismi parti MYK’ya gönderildi. Darcan ve yönetim kurulunun MYK onayı sonrasında göreve başlaması bekleniyor

Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP) İzmit  İlçe eski Başkanı Hakan Çakar, 23 Aralık tarihinde milletvekili aday adaylığı sebebiyle istifa etmişti. Çakar’ın ardından ilçe başkanlığına bir isim atanmamıştı. Geçtiğimiz hafta gerçekleşen yönetim kurulu toplantısında Gökhan Darcan’ın ismi ön plana çıktı ve Darcan’a yönetim kurma yetkisi verildi. Yönetim kurma çalışmalarını tamamlayan Gökhan Darcan’ın ismi ve yönetim kurulu listesi yarın CHP Merkez Yönetim Kurulu’na (MYK) gönderilecek. MYK tarafından onaylanması durumunda Gökhan Darcan ve yönetim kurulu görevine resmen başlayacak. 

31 Oca 2023 - 09:11 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.