Karamürsel Belediyesi’nde TİS imzalandı

Karamürsel Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasında süren toplu iş sözleşmesinde (TİS) bugün imzalar atıldı

Karamürsel Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasında devam eden Toplu İş sözleşmesinde bu gün imzalar atıldı. En düşük işçi maaşı 15 bin TL oldu. Karamürsel Belediyesinde çalışan yaklaşık 300 işçi için devam eden Toplu İş Sözleşmesi Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ile Hizmet-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı İdris Ersoy tarafından imzalandı.

"EN İYİ ÜCRETİ VERMEYE ÇALIŞTIK"

İmza töreninde konuşan Başkan Yıldırım” çalışan işçilerimiz her şeyin en iyisine layık. Dünya ve Ülkemizinde içinden geçtiği bu olağanüstü günlerde sayın Cumhurbaşkanımızın anlayışı ile hareket ederek işçi arkadaşlarımızı rahatlatmak adına imkanlarımızı zorlayarak en iyi ücreti vermeye çalıştık “ dedi.

"TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Hizmet-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı İdris Ersoy da “ Sayın İsmail Başkanımıza tüm üyelerimiz ve sendikamız adına teşekkür ediyorum. Karamürsel Belediyesinin mütevazi bütçesi ile imkanları zorlayarak çalışan arkadaşlarımızın yüzünü güldürdüğü gibi tüm belediye işçilerinin de gönlünde taht kurmuş, sözleşmeyi yasal süreçleri beklemeden erken imzalanması ile öncü olmuş ön açmıştır, kendisine tekrar teşekkür ediyorum” dedi. Sözleşme imza törenine Hizmet-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Muharrem Subaşı ve Başkan Yardımcısı İbrahim Çınar ile Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Çetinkaya ve Belediye Müdürleri katılım sağladı.

02 Şub 2023 - 13:37 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.