Depremde can kaybı 3 bin 381’e yükseldi

AFAD, Kahramanmaraş merkezli depremlerde 3 bin 381 can kaybı olduğunu açıkladı

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından ( AFAD) alınan bilgiye göre, saat: 04.17 sıralarında Pazarcık ilçesinde 7.7 büyüklüğünde ve saat 13:24'te Kahramanmaraş Elbistan ilçesinde 7.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem Türkiye'nin bir çok ilinde olduğu gibi Hatay, Adana, Gaziantep, Malatya, Kilis, Adıyaman, Diyarbakır, Şanlıurfa ve Osmaniye'de hissedildi. AFAD Deprem ve Risk Azaltma Genel Müd. Prof. Dr. Orhan Tatar, "Şu ana kadar yaşamını yitirmiş olan vatandaşımızın sayısı 3 bin 381. Yaralı sayısı 20 bin 426" dedi

07 Şub 2023 - 09:48 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.