Futbolcular Sarıyer maçının primlerini bağışladı

Kocaelispor Kulübü, ülkemizi derinden sarsan Kahramanmaraş merkezli toplam 10 ilde büyük yıkım ve can kaybına yol açan depremin yaralarını sarmak için seferber oldu

Kocaelispor Kulübü, ülkemizi derinden sarsan Kahramanmaraş merkezli toplam 10 ilde büyük yıkım ve can kaybına yol açan depremin yaralarını sarmak için seferber oldu. Şahsi olarak bir yardım tırı gönderdiğini ifade eden Başkan Engin Koyun, futbolcuların Sarıyer maçı galibiyet primlerini de bölgeye bağışladıklarını kaydetti

SEFERBERLİK SÜRÜYOR

Kocaelispor Başkanı Engin Koyun yaptığı açıklamada hem kulüp olarak hem de şahsi olarak deprem bölgesine gerekli yardımları ulaştıracaklarını söyledi. Kocaelispor A takımı futbolcularının da Sarıyer maçının primlerini deprem bölgesine bağışladığını açıkladı. Kocaelispor Başkanı Engin Koyun şu anda bir yardım tırı bölgeye gitmek üzere yola çıktığını kaydetti. Kocaelispor Kulübü ve taraftarları yardım kampanyalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor.

07 Şub 2023 - 13:28 Kocaeli- Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.