Kocaeli'de kar yağışı etkili oluyor

Kocaeli'de dün başlayan ve aralıklarla süren kar yağışı gece saatlerinde etkisini artırdı. Yüksek kesimlerde kar kalınlığı yaklaşık 20 santimetreye ulaştı.

Kocaeli'de kar yağışı etkili oluyor
Haber albümü için resme tıklayın

Hava sıcaklığının 1 derece ölçüldüğü Kocaeli'de kar yağışı etkili oluyor. Dün başlayan ve gece saatlerinde etkisini artıran kar yağışı sebebiyle yüksek kesimlerde kar kalınlığı yaklaşık 20 santimetreye ulaştı. Zaman zaman günlük yaşam olumsuz etkilenirken, kar yağışı aralıklarla etkisini sürdürüyor. Trafik polisleri ve jandarma, TEM Otoyolu, Kuzey Marmara Otoyolu ve karayolları ile ana arterlerde muhtemel olumsuzluklara karşı tedbirler aldı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri bünyesinde kurulan karla mücadele ekipleri de, kentin yüksek kesimlerinde köy yollarının kapanmaması için çalışıyor.

Kocaeli'de kar yağışı etkili oluyor

08 Şub 2023 - 09:59 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.