Kocaeli Valiliğinden kar yağışı kararları

Kocaeli Valiliği tarafından kar yağışı nedeniyle önemli kararlar alındı

Kocaeli Valiliği tarafından ilimizde etkisini sürdüren olumsuz hava koşulları (karla karışık yağmurkar, yoğun kar yağışı ve don olayı) nedeniyle önemli kararlar alındı. Buna göre, moto-kuryelerin çalışması, motosiklet ve mobilet kullanımı geçici olarak durduruldu. Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan malûl ve engelliler ile hamile personelin bugün 9 Şubat 2023 Perşembe günü de dahil olmak idari izinli sayılacak. Ayrıca halk eğitim merkezleri, özel öğretim kursları, motorlu taşıt sürücü kursları, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri ile çeşitli kursların 08-09 Şubat 2023 tarihlerinde faaliyetlerine ara verildi.

ALINAN KARARLAR

Valiliğin konu ile ilgili almış olduğu kararlar şu şekilde:

Meteoroloji verilerine göre ilimiz de etkisini sürdüren olumsuz hava koşulları (karla karışık yağmur, kar, yoğun kar yağışı ve don olayı) nedeniyle Valiliğimizce aşağıdaki kararların alınması uygun görülmüştür.

1.         Evlere servis hizmeti veren moto-kuryelerin çalışması, motosiklet ve mobilet kullanımı 10 Şubat 2023 Cuma günü saat: 09.00’a kadar durdurulmuştur.

2.         Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan malûl ve engellilerimiz ile hamile personelimizin ayrıca bir talimat veya talebe gerek kalmaksızın 09 Şubat 2023 Perşembe günü de idari izinli sayılmalarına,

3.         Halk eğitim merkezleri, özel öğretim kursları, motorlu taşıt sürücü kursları, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri ile çeşitli kursların 08-09 Şubat 2023 tarihlerinde faaliyetlerine ara verilmesine karar verilmiştir.

08 Şub 2023 - 11:02 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.