82 depremzede çocuk Kocaeli’de

Kahramanmaraş’taki iki deprem sonrası hayatta kalan Aile ve Sosyal Politikalar kurumundaki 82 çocuk, Kocaeli’de koruma altına alındı

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ili adeta harabeye çeviren  deprem sonrası ülkece seferber olduk. İlimiz bölgedeki arama kurtarma çalışmalarına büyük destek veriyor. Bunun yanı sıra hayatta kalan ve Aile ve Sosyal Politikalar kurumunda kalan 82 çocuk, ilimize getirildi. Kocaeli Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünde koruma altına alınan çocukların durumları gayet iyi.

‘DURUMLARI İYİ’

Kocaeli Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Kamil Tüylüoğlu yaptığı açıklamada “Deprem bölgesindeki Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünden aldığımız 82 çocuğumuz Kocaeli’deki kurumumuza yerleştirdik.  Hatay il binası yıkılmamıştı ancak her ihtimale karşı kurumdaki çocuklarımız, il müdürlüğümüze getirildi. Çocuklarımız çok iyi, bir eksikleri yok” ifadelerini kullandı.

10 Şub 2023 - 11:02 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.