Depremzede vatandaşlar Cengiz Topel'e iniş yaptı

Kahramanmaraş ve Adıyaman’da depremden etkilenen vatandaşlar Deniz Kuvvetlerinin uçakları ile tahliye edilmeye devam ediyor. Depremzede vatandaşlar Cengiz Topel Havalimanına iniş yaptı

Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili ağır etkileyen depremde çok sayıda vatandaş hayatını kaybetti. Bir yandan arama kurtarma çalışmaları devam ederken diğer yandan da  deprem bölgesinde yaşayan depremzede vatandaşların tahliyeleri devam ediyor. Kahramanmaraş ve  Adıyaman’da depremden etkilenen vatandaşlar Deniz Kuvvetlerinin uçakları ile Kocaeli Cengiz Topel Havalimanına geldi. MSB'den yapılan açıklamada, "Deniz Kuvvetlerimize ait uçaklarla vatandaşlarımızın tahliyesine hız kesmeden devam ediyor. Kahramanmaraş ve Adıyaman’da depremden etkilenen vatandaşlarımız Deniz Kuvvetlerimize ait C-72 genel maksat uçağı ile  Kocaeli Cengiz Topel Havalimanı'na ulaştırıldı" denildi.

11 Şub 2023 - 18:13 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.