Kocaeli ekipleri yine umut oldu

Hatay’da çalışmaları sürdüren Kocaeli İtfaiyesi, 6 yaşındaki bir çocuk ile 57 yaşındaki bir vatandaşı enkaz altında çıkarttı

Ağır kayıpların verildiği Kahramanmaraş merkezli depremde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri mucizevi kurtarma hikayelerine imza atmaya devam ediyor.

ENKAZDAN ÇIKMAYI BAŞARDI

Hatay’ın Antakya ilçesinde ekipler, depremin 136’ncı saatinde 57 yaşındaki Mehmet Sözer enkazdan çıkarmayı başardı. Hatay’da depremin 137’nci saatinde ise Kocaeli itfaiyesi 6 yaşında Mehmet isimli bir çocuğu enkaz altında çıkarttı.

11 Şub 2023 - 21:49 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.