AK Partili yönetici arama kurtarma çalışmasında hayatını kaybetti

AK Parti Gölcük Yönetim Kurulu Üyesi ve Beşir Derneği Doğu Marmara Sorumlusu Metin Doruklu, arama kurtarma çalışmaları esnasında geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti

AK Parti Gölcük Yönetim Kurulu Üyesi ve Beşir Derneği Doğu Marmara Sorumlusu Metin Doruklu, arama kurtarma çalışmaları esnasında geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti. Doruklu’nun ölüm haberini yol arkadaşları olan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen duyurdu.

SEYMEN: DEĞERLİ KARDEŞİMİ KAYBETTİK

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Değerli kardeşim, ilçe yöneticimiz, yol arkadaşım Metin Doruklu  deprem bölgesinde gerçekleştirilen çalışmalar esnasında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybettiğini büyük bir teessürle öğrendim. Allah için, insan için, Rıza-i İlahi uğruna adamış olduğun ömrüne şahidiz. Rabbim rahmeti ve mağfireti ile muamele eylesin mekanı cennet olsun inşallah” dedi.

SEZER: KIYMETLİ DOSTUMU KAYBETTİM

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ise “  Kahramanmaraş deprem bölgesinde sürdürdüğü çalışmalar esnasında geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden Beşir Derneği Doğu Marmara Sorumlusu, AK Parti Gölcük Yönetim Kurulu Üyesi, Kıymetli Dostum Metin Doruklu'ya Allah’tan rahmet, ailesine başsağlığı ve sabır dilerim. Mekânı cennet olsun” ifadelerini kullandı.

15 Şub 2023 - 10:17 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.