Kocaelispor’dan dostluk maçı açıklaması

Kocaelispor bir açıklama yaparak, Sakaryaspor ile oynanacak ve geliri depremzedelere bağışlanacak maç için Bakanlık’tan yanıt beklediğini ifade etti

Kahramanmaraş merkezli 10 ilde büyük bir yıkıma sebep olan depremlerin ardından harekete geçen  Kocaelispor kulübü,   Sakaryaspor ile Kocaeli’nin ev sahipliğinde bir dostluk maçı oynanacağını ve elde edilen gelirin  deprem bölgesine bağışlanacağını açıklamıştı. Hazırlık maçı ile ilgili Kocaelispor kulübü bir açıklama yaptı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ülkemizdeki tüm sportif faaliyetlerin ikinci bir tebliğe kadar durduruldu. Bu sebeple, Sakaryaspor ile yapmayı plânladığımız hazırlık maçının tarihine istinaden, TFF tarafından kulübümüze bir cevap verilememektedir. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından, ülkemizdeki sportif faaliyetlerin tekrar başlayabilmesi adına çıkacak yeni tebliğden sonra oynamayı plânladığımız hazırlık maçı ile ilgili bilgilendirme yapılacaktır.”

15 Şub 2023 - 15:25 Kocaeli- Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.