Yenikent Mahallesi kadınları “Depremde Tek Yürek” olacaklar

Kahramanmaraş ve 10 ilde meydana gelen deprem için başlatılan yardım kampanyasına Derince Yenikent Mahallesi’nde yaşayan kadınlar düzenleyecekleri kermes ile destek verecekler

Yenikent Mahallesi kadınları “Depremde Tek Yürek” olacaklar
Haber albümü için resme tıklayın

Merkez üstü Kahramanmaraş olan 10 ili etkileyen büyük depremin yaraları el birliği ile sarılmaya devam ediyor. Ülke genelinde düzenlenen "Depremde Tek Yürek” yardım kampanyasına Derince Yenikent Mahallesi de destek verdi. Muhtarlık binası karşısında bulunan park alanında mahallenin gönüllü kadınları tarafından gıda kermesi düzenlenecek.

3 GÜN SÜRECECEK

Yenikent Mahalle Muhtarı Erol Küçük yaptığı açıklamada, “17-18-19 Şubat tarihlerinde gerçekleşecek olan kermeste, Yenikent Mahallesi’nde yaşayan kadınlar, evden hazırladığı sarma, börek, gözleme, kek, bazlama, poğaça, yaş pasta kurabiye, tatlı yiyecekleri satışa sunarak depremzedeler için nakdi yardım toplayacak. Toplanan bu yardımla kampanyaya destek olunacak. Gönüllü hanımları ve vatandaşlarımızı Pazar gününe kadar sürecek olan gıda kermesine davet ediyorum” dedi.

Yenikent Mahallesi kadınları “Depremde Tek Yürek” olacaklar

16 Şub 2023 - 13:49 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.