Kocaelispor – Sakaryaspor'dan birliktelik örneği

Depremzedelere moral ve bağış için 22 Şubat Çarşamba günü oynanacak olan Kocaelispor- Sakaryaspor dostluk maçı öncesi iki kulüp başkanı Engin Koyun ve Cumhur Genç ve her iki takımın yönetimi ortak basın toplantısı düzenledi

Depremzedelere moral ve bağış için 22 Şubat Çarşamba günü oynanacak olan Kocaelispor- Sakaryaspor dostluk maçı öncesi iki kulüp başkanı Engin Koyun ve Cumhur Genç ortak basın toplantısı düzenledi. SEKA Park'ta bulunan Maide Restoran'ta düzenlenen kahvaltılı basın toplantısına Kocaelispor yönetim kurulu tarafından Ömür Öztürk, Yaşar Can, Bilal Cemacar, Yaşar Arslan, Tuncay Arıcan, Recep Durul, Abidin Akyol, Dursun Özdemir, Ekrem Can, Veli Başkurt, Osman Özsoy, Selim Ordu, Sakaryaspor yönetim kurulu tarafından Murat Kaya, Sinan Aydın, Mücahit Günerli, Fatih Altay, Semih Çiftçi, Celal Fazlıoğlu,  Kocaelispor’un Taraftarlar Derneği olan Hodri Meydan ve Kocaelili ve Sakaryalı gazeteciler hazır bulundu.

KOYUN: MİLLETÇE BU SIKINTILARI AŞACAĞIMIZI ÜMİT EDİYORUM

Toplantıda ilk olarak konuşan Kocaelispor Başkanı Engin Koyun şunları söyledi; " Deprem sonrası nasıl bir katkı sağlarız amacıyla bu toplantıyı gerçekleştiriyoruz. Ülkemizin başı sağ olsun diyorum. Milletçe bu sıkıntıları da aşacağımızı ümit ediyorum. Depremin olduğu andan itibaren millet olarak deprem bölgesinde elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Yönetim kurulu taraftar yönetici olarak elimizden gelen katkıyı deprem bölgesine ulaştırmaya çalışıyoruz. İnanıyorum ki millet olarak bunun altından en kısa zamanda kalacağımıza inanıyorum. Bizi biz yapan özümüz bunu hep birlikte sağlıyoruz. Bu milletin ferdi olmanın onurunu yaşıyoruz. Bugün bu toplantıya vesile olan ruh da bu zaten. Başkanımızla birlikte daha önce depremden önce dostluk mesajları vardı. Başkanı aradım hay hay seve seve dedi. Birlikte karar aldık.

“2 CAMİAYA DÜŞEN TRİBÜNLERİ TIKLIM TIKLIM DOLDURMAK”

Bugün olmayıp da ne zaman. Bugün birlik ve bütünlük günü. Bunun en güzel örneğini biz başlatıyoruz. Bölgesi için elinden  geleni yapan iki camia olarak buradayız. 2 camiaya düşen 22 Şubat'taki maçta tribünleri tıklım tıklım doldurmak. Beni arayanlar oluyor. Sakaryaspor ve Kocaelispor adına yapacağınız her yardım bizim yapacağımız yardım olarak kabul ediyoruz. Burada 3 milyon insanın olduğu bir bölgede yaşıyoruz. Sendikalardan siyasi partilerden sanayicilerden olağanüstü bir destek bekliyoruz. Tüm hemşerilerimizin o gün maçta 90 dakika boyunca destek olmalarını arzu ediyoruz.

“İLK BİZ BAŞLATIYORUZ”

Teşekkürü de hak edene vermek lazım. Trabzonspor’un yabancı bir takımla maçı vardı. Teşekkür ediyorum. Türkiye'ye güzel bir birliktelik önemli bir mesaj verdiler. O mesajı aynı ruh aynı heyecanla doksan dakika tek düşünce depremzede vatandaşlara destek olmak olarak vereceğinizi umuyorum. 2 şehir depremde en büyük acıyı yaşayan toplumuz. Türkiye'de ilk biz başlatıyoruz. En iyi biz anlarız diyoruz."

GENÇ: KOCAELİSPOR EZELİ DOSTUMUZDUR

Koyun’un ardından konuşan Cumhur Genç şunları söyledi; "Bizim burada olmamızı sağlayan Kocaelispor camiasına taraftara teşekkür ediyorum. Yıllardır söylediğimiz bir şey var bizim yeşilimiz aynı siyahımız aynı yaşadığımız acı aynı. Kocaelispor ezeli dostumuzdur. Bir futbol maçı olarak bakmıyoruz. Yeter ki oradaki insanlara bir nebze fayda olacaksa mutlu edecekse seve seve yapmayı kabul ederiz diye söyledim. Bu organizasyonu yapmak şehrin en büyük STK’sı olan biz kulüplere düşerdi. Yaraların nasıl sarılacağını tüm Türkiye'ye göstermek istiyoruz. İnşallah 50 bin 60 bin bilet satarız. Ne kadar faydamız olursa kendimizi o kadar iyi hissederiz." Engin Koyun deprem bölgesinden gelip maçı izlemek isteyenler için, "Ücretlerini bizim ödememiz şartıyla maçı ücretsiz izleyebilecekler" dedi.

18 Şub 2023 - 13:47 Kocaeli- Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.