Hodri Meydan’dan depremzede çocuklara moral

Hodri Meydan Grubu üyeleri afet bölgesinden ilimize gelen depremzede aileleri ziyaret etti. Kocaelispor atkısı ve beresi hediye ederek çocuklara moral verdiler

6 Şubat Pazartesi günü  Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerle ülkemiz sarsılmış ve on binlerce vatandaşımız hayatını kaybetmişti. Asrın felaketi olarak nitelendirilen ve büyük yıkımın yaşandığı  deprem bölgesinden ilimize yaklaşık 22. 177 bin vatandaş geldi.  Miller olarak yaralarımızı sarmak için seferber olurken, ilimize gelen bazı depremzedeler  KYK yurduna yerleştirildi bazıları ise akrabalarının evine sığındı.

ATKI VE BERE HEDİYE ETTİLER

Hodri Meydan Grubu üyeleri afet bölgesinden ilimize gelen depremzede aileleri ziyaret etti.  Kocaelispor atkısı ve beresi hediye ederek çocuklara moral verdiler. Dernek Başkanı Ferhat Uzun,” Çocuk gülerse, tüm insanlık güler. Ağlarsa bir çocuk eğer, tüm dünya gözyaşı döker. Arslanbey KYK Yurdu’nda afet bölgelerinden ilimize gelen depremzede kardeşlerimiz ile buluşarak kendilerine atkı ve bere hediye edip, çocuklarımıza pamuk şeker ikramında bulunduk” dedi.

19 Şub 2023 - 14:17 Kocaeli- Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.