Derince’de dualar deprem bölgesi için

Derince’de pazar günleri gerçekleşen sabah namazı buluşması bu kez Dumlupınar Mahallesi’nde yer alan Yıldırım Camii’nde düzenlenirken dualar depremde yaşamını yitiren canlarımız için oldu

Derince’de dualar deprem bölgesi için
Haber albümü için resme tıklayın

Derince’de her pazar farklı bir camide gerçekleşen sabah namazı buluşması bu kez Dumlupınar Mahallesi’nde yer alan Yıldırım Camii’nde düzenlendi. Derince Belediyesi ve Derince İlçe Müftülüğü’nün birlikte organize ettiği sabah namazı buluşması Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, din görevlileri ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşti. Hep birlikte kılınan namazın ardından Kahramanmaraş merkezli ve 11 kentimizi etkileyen depremde yaşamını yitirenler için dualar edilerek, asrın felaketinde yaşamını yitiren canlarımız bir kez daha rahmetle anıldı.

20 Şub 2023 - 11:27 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.