Fırıncılar Odasından depremzedelere iş imkânı

Kocaeli Fırıncılar Odası, Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası ilimize gelen fırın esnafına iş bulmak için bir çalışma başlattı

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat tarihinde meydana gelen iki depremde 42 bini aşkın vatandaşımız hayatını kaybetmişti. Binlerce vatandaş aynı depremlerde yaralanırken yaklaşık 30 bin depremzede ilimize geldi. Ailelerini, evlerini kaybetmelerinin yanı sıra işlerini de kaybeden depremzedeler için ilimizde güzel bir çalışma başlatıldı. Kocaeli Fırıncılar Odası, bu konuda güzel bir çalışmaya başlarken deprem bölgesinden ilimize gelen fırın esnafına iş bulmak için kolları sıvadı.

YARDIMCI OLMAK İSTİYORUZ’

Kocaeli Fırıncılar Odası Başkanı ve KESOB Başkan Vekili Ali Sarı, konuyla ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada deprem bölgelerinden gelen fırın esnafına iş bulacak bir çalışmaya başladıklarını belirtti. Başkan Sarı, “Deprem Bölgelerinden ilimize gelen depremzede vatandaşlarımızdan bölgesinde hamurkâr, pişirici ve yardımcı olarak çalışan arkadaşlarımıza fırınlarımızda iş imkânı sağlamak amacıyla odamız telefonu 0262 324 25 82 ile irtibata geçerlerse yardımcı olabiliriz. Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar ediliyorum. Yaralarımızı birlikte saracağız. Depremzedelerimizin her zaman yanındayız” ifadelerini kullandı.

22 Şub 2023 - 15:57 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.