Gergin geçen maçı Sakaryaspor kazandı

Kocaelispor ile Sakaryaspor depremzedeler için dostluk maçında karşı karşıya geldi

Dostluk havasında başlayan maçın 40.dakikasında Sakaryaspor'lu taraftarlar ile Emniyet Güçleri arasında kısa süreli bir gerginlik yaşansa da 90 dakika boyunca iki takım taraftarları centilmence takımlarını destekledi. 85.dakikada ise Sakaryaspor'lu taraftarın sahaya atlamasıyla birlikte iki tribün arasında tansiyon arttı. Karşılaşmayı Sakaryaspor 2-0 kazandı

TEK YÜREK OLDUK

Kahramanmaraş merkezli yaşanan iki deprem sonrası ülkemiz yasa boğulurken spor camiasında seferberlik ilan edildi. İki ezeli kulüp Kocaelispor ile Sakaryaspor geçmişte yaşanan olumsuzlukları kenara bırakıp depremzedeler için bir araya geldi ve tek yürek oldu.Kocaeli Stadın'da oynanan maçta temsilcimiz beyaz formayla Sakaryaspor siyah forma ile sahaya çıktı.

GERGİNLİK YAŞANDI

Maç öncesi Hodri Meydan ve Tatangalar iki takımı birlikte tribüne çağırdı. Kocaelispor Başkanı Engin Koyun, Sakaryaspor Başkanı Cumhur Genç'e ve hakemlere çiçek takdim etti.85.dakikada ise Sakaryasporlu taraftarın sahaya atlamasıyla birlikte iki tribün arasında tansiyon yükseldi. Özel maçı Sakaryaspor 2-0 kazandı.

22 Şub 2023 - 22:32 Kocaeli- Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.