Gebze'de kaçak elektronik ürün ele geçirildi

Gebze'de jandarma ekiplerinin kaçakçılık ile mücadele çerçevesinde düzenlediği operasyonlarda piyasa değeri 200 bin TL olan gümrük kaçağı elektronik ürün ile 310 bin makaron ele geçirildi

Edinilen bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Gebze'de kaçakçılık ile mücadele çerçevesinde operasyon düzenledi. Yapılan operasyonlarda piyasa değeri yaklaşık 200 bin TL olan 180 gümrük kaçağı elektronik ürün, piyasa değeri 280 bin TL olan 280 bin boş makaron ile 30 bin dolu makaron ve 80 kilo kıyılmış tütün ele geçirildi. Olaylara ilişkin soruşturma başlatıldı.

# gebze

24 Şub 2023 - 19:43 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.