Cengizhan erteleme maçlarında forma giyebilecek

Normal şartlarda Kocaelispor’un Buca maçı 8 Şubat’ta, Uşakspor maçı ise 12 Şubat’ta oynanacaktı ancak yaşanan deprem felaketi sonrası bu maçlar TFF tarafından ertelenmişti

Normal şartlarda  Kocaelispor’un Buca maçı 8 Şubat’ta, Uşakspor maçı ise 12 Şubat’ta oynanacaktı ancak yaşanan  deprem felaketi sonrası bu maçlar TFF tarafından ertelenmişti. Temsilcimiz, Cengizhan Akgün’ü 17 Şubat tarihinde Yeni Malatyaspor’dan transfer etmişti. Kocaelispor  bu konu ile alakalı Türkiye Futbol Federasyonu’nu dilekçe yazdı. TFF önceki akşam oynanmayan maçların erteleme statüsünde olmadığını açıkladı. Bu durumda yeni transfer Cengizhan Akgün’ün bu maçlarda oynamasında bir sakınca bulunmuyor.

25 Şub 2023 - 15:24 Kocaeli- Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.