Kocaeli’ye 30 bin üzeri depremzede geldi

Kocaeli Valiliği yaptığı açıklamada şu ana kadar Kocaeli’ye son verilere göre 30 bin üzeri depremzedenin geldiğini duyurdu

Kahramanmaraş'ta  meydana gelen depremlerde 11 il çok ağır hasarlar aldı. 44 binin üzerinde can kaybının olduğu ve çok sayıda vatandaşın yaralandığı depremlerde vatandaşlar bölgeden tahliye edilerek diğer illere gönderilmişti. Kocaeli Valiliği yaptığı açıklamada şu ana kadar Kocaeli’ye 30 bin 401 depremzedenin geldiğini ve barınma ihtiyaçlarının Valilik tarafından karşılandığını bildirdi.

26 Şub 2023 - 10:28 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.