Derince Belediyesi ekipleri bölgede çalışmalarını sürdürüyor

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Derince Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Hatay’ın Defne ilçesinde görevlerini sürdürüyor

Yüzyılın en büyük  deprem felaketleri arasında gösterilen  Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından, bölgede yaralar sarılıyor. 11 ili derinden etkileyen ve 44 bini aşkın vatandaşımızı kaybettiğimiz depremlerin ardından  Derince Belediyesi ekipleri de bölgede çalışmalarını sürdürüyor. Depremin hemen ardından  Hatay  Defne merkezli deprem bölgesinde 35 kişilik ekip, iş makineleri ve Aşevi hizmeti ile depremzedelerin yanında olan Derince Belediyesi bölgede çalışmalarını temizlik hizmetleri noktasında sürdürüyor. Temizlik araçları ve personeliyle birlikte bölgede çalışmalarını sürdüren ekipler, temizlik noktasında aksaklık yaşanmaması için hassasiyetle görev yapıyor.

27 Şub 2023 - 12:08 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.