'Kocaeli Çarşısı' kuruluyor

Kocaeli Valiliği tarafından Kahramanmaraş'ta iş yerleri depremde zarar gören esnaflar için 50 adet iş yerinin bulunduğu Kocaeli Çarşısı kurulacak

11 ili etkileyen Kahramanmaraş merkezli yıkıcı depremin ardından bölgeye ülkenin dört bir yanından yapılan destekler devam ediyor. Depremin ilk günlerinden itibaren Kocaeli'den de bölgeye nakdi ve ayni yardımlar sürüyor. Depremin merkezi Kahramanmaraş'ta ise iş yerleri depremde zarar gören esnaflar için Kocaeli Valiliği'nden destek hamlesi geldi. Kocaeli Valisi Seddar Yavuz tarafından yapılan açıklamaya göre Kocaelili vatandaşların da desteğiyle Kahramanmaraş'ta 50 adet iş yerinin bulunduğu Kocaeli Çarşısı kurulacak.

"ÇOK ÖNEMLİ İHTİYAÇ"

Vali Yavuz tarafından konuyla ilgili yapılan açıklama ise şöyle: "Kahramanmaraş’ta işyerleri yıkılan esnaflarımız için 50 adet iş yerinin bulunduğu Kocaeli Çarşısı kuracağız. Ticari hayatın tekrar başlaması için çok önemli bir ihtiyaç. Maddi bağışlarınızı esirgemeyeceğiniz inancıyla Kocaelili hemşehrimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum" ifadelerine yer verdi.

01 Mar 2023 - 16:21 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.