"Kumbaram deprem bölgesine"

MHP Derince İlçe Başkanlığı çocuklara toplum bilincini aşılamak için deprem bölgesine gönderilmek üzere "Kumbaram deprem bölgesine” kampanyası başlattı

Kampanyaya çocukların ilgisi yoğun oldu. Kumbaralarını alarak Derince İlçe Başkanlığına gelen çocuklar kumbaralarını deprem bölgesinde gönderilmek üzere bağışladı.

KATILAN ÇOCUKLARA TEŞEKKÜR ETTİ
MHP Derince İlçe Başkanı Salim Sayar, kampanya ile ilgili yaptığı açıklamada: "Deprem bölgesindeki yaralarımızı sarmak ve çocuklarımıza toplum bilincini aşılamak adına başlatmış olduğumuz “KUMBARAM DEPREM BÖLGESİNE” yardım kampanyasına katılan siz kıymetli vatandaşlarımıza, ülküdaşlarımıza ve kıymetli evlatlarınıza çok teşekkür ederiz."

04 Mar 2023 - 13:02 Kocaeli- Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.