AK Kadınlardan deprem bölgesine mutfak seti

AK Parti İl Kadın Kolları, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde depremzede kadınlar için mutfak seti hazırladı. Hazırlanan setler, bölgeye gönderildi

Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremlerin ardından AK Parti Kadın Kolları,  deprem bölgesine giderek dayanışma yürütmüştü. Kadınlar, bu kez bölgeye 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle mutfak seti gönderdi.

70 İL KATILDI

AK Parti İl Kadın Kolları Yasemin Özdemir, yaptığı açıklamada “Maalesef, 6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ilimizi etkileyen, tüm Türkiye’yi derinden sarsan, asrın felaketi olarak nitelendirilen depremleri yaşadık. Yaşanan depremler sonrası teşkilatlarımız ilk günden itibaren depremin yaşandığı illerimizde seferber oldu. Depremden etkilenen vatandaşlarımızı çadır kent ve konteyner kentlerimizde ziyaret ederek onları yalnız bırakmadık. İllerimize gelen depremzedelerimizi de kaldıkları yerlerde ziyaret ederek destek olduk. Bugün burada 22 Şubat’ta Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığımız tarafından başlatılan ve 70 ilimizin de katılımıyla desteklenen ‘Sıcak Sofralar Tekrar Kurulsun Mutfak Seti’ kampanyası için toplandık” dedi.

‘KADINLARIMIZA HEDİYE EDECEĞİZ’

Sözlerini sürdüren Başkan Özdemir, “Kampanya kapsamında Kocaeli Kadın Kolları Teşkilatı olarak tüm il, ilçe ve mahalle teşkilat mensuplarımızın da destekleriyle 1041 adet koli hazırladık.  Kahramanmaraş ‘a gönderiyoruz. İlk günden bu yana depremzedelerimizi yalnız bırakmayan ve kampanyamıza destek olan herkese şükranlarımızı sunuyoruz. Yarın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü, Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun. Kocaeli İl Kadın Kolları olarak bizler, ilçe başkanlarımızla birlikte deprem bölgesinde olacağız. Hazırladığımız mutfak setlerini çadır kent ve konteyner kentlerde kalan ailelere, kadınlarımıza hediye edeceğiz. Bu zor günleri hep birlikte atlatacak, yaralarımızı birlikte saracağız” ifadelerini kullandı.

08 Mar 2023 - 16:42 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.