Aşkalelilerde bayrak değişimi

Kocaeli Erzurum Aşkaleliler Derneği Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Emin Ilgaz, görevi Furkan Acar’a devretti

Kocaeli Erzurum Aşkaleliler Derneğinde bayrak değişimi yaşandı. Aşkaleliler Derneği Gençlik Kolları başkanlığını on yıldır başarılı bir şekilde yürüten Muhammet Emin Ilgaz başkanlığı, Furkan Acar’a devretti.

‘GENÇLERİN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ’

Kocaeli Erzurum Aşkaleliler Derneği Başkanı Zülküf Eta, yaptığı açıklamada “Uzun süre başarılı bir şekilde gençlik kolları başkanlığını yürüten Muhammet Emin Ilgaz’a ve yönetimine teşekkür ederim. Bundan sonra Muhammet kardeşimden ve yönetiminden farklı görevlerde bilgisinden ve tecrübelerinden faydalanacağız inşallah. Yeni Gençlik Kolları Başkanımız Furkan Acar’a başarılar diliyorum. Birlikte derneğimize ve Dadaşlara hizmet vermeye devam edeceğiz. Yönetim olarak gençlerimizin her zaman yanlarında olduk olmaya da devam edeceğiz. Güzel ve başarılı hizmetlere damga vuracağız. Birlikte ileriye doğru gençlerimize yönelik daha etkin programlar yapacağız inşallah” şeklinde konuştu.

10 Mar 2023 - 09:41 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.