AK Gençlerde SKM Başkanı belli oldu

AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanlığına Onur Yüksel atandı

14 Mayıs'ta yapılması planlanan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri için AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları  Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanlığına, İl Teşkilat Başkanı Onur Yüksel getirildi. AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları İl Başkanı Çağatay Çağlayan görevlendirmeye ilişkin yaptığı açıklamasında ”AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanlığına Teşkilat Başkanımız Onur YÜKSEL atanmıştır. Tebrik ediyor yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.

ONUR YÜKSEL KİMDİR?

28.03.1995 İzmit doğumludur. Siyasi kariyerine İzmit İlçe Gençlik Kolları mahalle başkanlığı ile başlayıp İzmit İlçe Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyeliği, İzmit İlçe Gençlik Kolları Yerel Yönetimler, Seçim İşleri ve Teşkilat Başkanlığı görevlerinde bulunduktan sonra Kocaeli Gençlik Kolları İl Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi ve hali hazırda İl Teşkilat Başkanlığı görevini sürdürmektedir. Onur Yüksel evli ve 2 çocuk babasıdır.

12 Mar 2023 - 10:35 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.