Serap Çakır istifa ediyor

Gelecek Partisi İl Başkanı Serap Çakır'ın çarşamba günü Genel Merkeze giderek Milletvekili aday adaylığı için il başkanlığından istifa edip dilekçesini sunacağı öğrenildi

Gelecek Partisi İl Başkanlığını 23 Ağustos 2021 tarihinden bu yana sürdüren Serap Çakır'ın Kocaeli'den Milletvekili aday adaylığı için istifa edeceği öğrenildi. Çarşamba günü Genel Merkeze istifa dilekçesini sunarak milletvekilliği aday adaylığı için müracaat edecek olan Çakır'ın aynı gün bir basın toplantısı düzenleyecek. Çakır, kamuoyuna adaylığı ve partisinin seçim çalışmalarına yönelik geniş kapsamlı bilgilendirme yapacak.

YERİNE ATAMA YAPILMAYACAK

Serap Çakır'ın istifasının ardından Gelecek Partisi Kocaeli il başkanlığına atama yapılmayacağı da öğrenildi. Seçime kadar tüm çalışmaları partinin siyasi işlerim birimi yürütecek. Teşkilatların tüm sorumluluğunu, karar yetkilerini ise seçim bitene kadar Serap Çakır üstlenecek. Seçimi Millet İttifakı'nın kazanması halinde il başkanlığına yeni atama yapılacak. Kazanılmaması halinde ise Çakır'ın yeniden görevine geri dönmesi bekleniyor.

12 Mar 2023 - 20:48 Kocaeli- Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.