Dadaşların 12 Mart programına büyük ilgi

Gölcük Erzurumlular Derneği’nin 12 Mart Erzurum’un Kurtuluşu ile İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü kapsamında düzenlediği etkinlik büyük ilgi gördü

12 Mart Erzurum'un düşman işgalinden kurtuluşunun 105'inci yıl dönümü ile İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü kapsamında Gölcük Erzurumlular Derneği tarafından program düzenlendi. Program çerçevesinde eğitimci Azmi Cihat Hatipoğlu, Erzurum’un kurtuluşuyla ilgili bilgilendirme yaptı. İstiklal Marşı’nın kabulüne kadar Erzurum Marşı’nın söylendiğini ifade eden Hatipoğlu, katılımcılara Erzurum’un önemini ve günümüz ile bağlantısının nasıl olduğunu aktardı.

YOĞUN KATILIM

Programa; Kocaeli Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı Başkanı Ahmet Önal, Vakfın Kurucu Başkanı Azmi Cihat Hatipoğlu, Vakfın Kurucu Mütevelli Heyeti Başkanı Zekeriya Tiryaki, Kocaeli Erzurumlular Dernek Başkanı Avni Gözütok, Kocaeli Aşkaleliler Dernek Başkanı Zülküf Eta, Kartepe Erzurumlular Dernek Başkanı Hüseyin Şimşek, Başiskele Erzurumlular Dernek Başkanı Saffet Örs, Kocaeli Kütahyalılar Yörük ve Türkmen Dernek Başkanı Yasin Aslan, Gölcük İlçe Müftüsü Emin Yılmaz, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen, AK Parti İl eski Başkanı Mehmet Ellibeş ile dernek üyeleri katıldı.

BİRLİK VURGUSU

Programın açılış konuşmasını yapan Gölcük Erzurumlular Derneği Başkanı Mudeher Özçelebi katılımcılara teşekkür ederek, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı. Kocaeli Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı Başkanı Ahmet Önal ise anlamlı programa gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, emeği geçen herkese teşekkür etti.

13 Mar 2023 - 09:51 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.