Halit Çokan aday adayı oluyor

AK Parti Kocaeli il binasında bugün Milletvekilliği adaylık başvurusu başladı. Partide il Teşkilat Yöneticisi Başkanı Halit Çokan adaylık için istifa edeceğini duyurdu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 15 Mayıs olarak seçim tarihini açıklamasının ardından AK Parti’de adaylık başvuruları başladı. 16 Mart tarihine kadar her gün saat 09.00-18.00’a kadar adaylık başvuruları yapılacak. AK Parti Kocaeli İl Teşkilat Yöneticisi Başkanı Halit Çokan, bugün 18.00’da yapılacak yönetim kurulu toplantısında istifa edeceğini dile getirip 15 Mart Çarşamba günü saat 17.00’da aday olacağını açıkladı. 

13 Mar 2023 - 14:57 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.